ANA SAYFA > İZMİR > Menderes'te yanan camii yenilenecek

Menderes'te yanan camii yenilenecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes'te yanan camii yenilenecek

Yanarak kullanılamaz hale gelen Çamönü Köyü Camii, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun talimatıyla yeniden eski haline kavuşacak.

Çarşamba akşamı elektrik kontağındaki kaçak nedeniyle çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Çamönü Köyü Camii için Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu devreye girdi.  Olay sonrası camide incelemelerde bulunan Soylu, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine caminin en kısa sürede eski haline kavuşması için çalışma başlatılması talimatını verdi. Başkan Soylu’nun talimatı sonrası ekipler zaman kaybetmeden çalışmalara başladı.

Vatandaşımız mağdur kalmayacak 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Çamönü köyümüzde bulunan camimizde istenmeyen bir durum yaşanmış. Elektrik kontağındaki kaçak nedeniyle çıkan yangınla camimizin iç kısmı kullanılamaz hale gelmiş. Olay sonrası camimizin durumunu görmek için biz de köyümüze geldik. Caminin iç bölümündeki hasar oldukça büyük.  Yaşanan durumu görmezden gelmek olmazdı. Vatandaşımızın mağdur olmaması çalışma arkadaşlarıma gerekli talimatı verdim.  Burada yaşayan vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirdikleri camimizin yeniden eski haline kavuşması için gerekli çalışmayı başlattık  “ dedi.

En kısa sürede hazır olacak

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Soylu, “  Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından camii içi boşaltılarak çalışma yapımına uygun hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğümüz ise camimizin bütün elektrik tesisatını yenileyecek. Hoparlör ve kamera sistemi yeniden camiye kazandırılacak. Bütün duvarlar sıvandıktan sonra boya ve badana işleri gerçekleşecek. Yıpranan zemin döşemesi de yenilendikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı İbadethane Temizlik Ekibi camimizi vatandaşlarımızın kullanımı için temiz hale getirecek. İnşallah Ocak ayı içerisinde Çamönü Köyü Camimiz yeniden ibadethaneye açılacak “ diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meteorolojiden İzmir'e soğuk ve yağışlı hava uyarısı
Sonraki Haber “Menopoz döneminde kadınlarda cinsel istek azalır”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?