ANA SAYFA > Yazarlar > Ömer Soysal > Sadece bir tıp adamı değildin, başkanım…    

Sadece bir tıp adamı değildin, başkanım…    

ÖmerSoysal
Sosyal Medya :
07 Şubat 2020, Cuma 14:58
49137 kez okundu

Diz hastalıklarının ve sporcu sağlığının tedavisinde Türkiye ve Dünyanın tanınan ismi, Karşıyaka Spor Kulübü Sağlık Gurubu Başkanı, Karşıyaka Spor Tarihi Müzesi Kurucusu. Osman Bey Parkında bulunan efsane futbolcularımızdan Erol Baş ve Gode Cengiz’in heykellerini yaptıran, sporcu sağlığı ile ilgili yazı ve makaleleri ile kitapları bulunan, ilk etapta akla gelen toplum yararının öncelikli olduğu bir ömre sığdırılan kelimelerle ifade edilemeyecek özelliklerin ismi Doktor Bülent Zeren.

Bülent Zeren demek; Karşıyaka demek, Karşıyaka Spor Kulübü demek, sporcu sağlığı demek, dostluk, arkadaşlık, kardeşlik ve en önemlisi de mutlu olmak demek.

Bu kadar çok özelliğini sıralamaya çalıştığım Bülent Zeren, Karşıyaka için daha ne yapabiliriz düşüncesini tartışırken sporun her dalında branş gözetmeksizin emeği geçen Türk sporuna katkıda bulunan bütün isimleri bir araya getirmek amacı ile bir grup arkadaşı ile istişarede bulunarak Karşıyaka Spor Adamları Derneğini kuruluşunu sağladılar. Yapılan ilk genel kurulda Derneğimizin başkanı oldu. Vefat ettiği zaman derneğimizin başkanı idi. Bu kadar önemli bir sivil toplum örgütüne kendisinden sonra sahip çıkmak ve derneği yaşatmak Bülent Zeren adını daha ileriye taşımak adına Ahmet Diker başkanlığında yeni bir yönetim kurulu göreve devam etmek üzere yola çıktık. Bülent Zeren’den sonra dernek çalışmalarını yürütmek ayrı bir sorumluluk gerektiği düşüncesi ile hareket etmemiz gerektiği bilincindeydik. Onun bıraktığı bayrağı bıraktığı yerden ileriye taşımak onun eserine sahip çıkmak bizim ve bizden sonraki arkadaşlarımızın görevi olduğunu bilmemiz gerekiyor.

Ölümünden sonra Belediye Başkanımızın Bülent Zeren adını yaşatmak adına Karşıyaka Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün bulunduğu hizmet binasının adını Opr.Dr.Bülent Zeren Sağlık Merkezi olarak değiştirmiş ve adını ölümsüzleştirmiştir.

Karşıyaka Spor Adamları Derneği kurucu başkanımız Dr. Bülent Zeren’in 8 Şubat Cumartesi aramızdan ayrılışının birinci yıldönümü. Cumartesi günü Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın teşrifleri ile Karşıyakalılar ve Bülent Zeren sevenlerinin katılımları ile Doğançay’da bulunan mezarının başında manevi huzurunda saat 12.30 da bulunmak üzere olacağız.

Rahat uyu başkanım bıraktığın tüm güzelliklerin ve eserlerinin takipçisi olacağımızın sözü ile Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?