ANA SAYFA > Yazarlar > Mert Öztamur > Şampiyon Karşıyaka

Şampiyon Karşıyaka

MertÖztamur
Sosyal Medya :
27 Eylül 2019, Cuma 20:53
52826 kez okundu

Bilenler bilir, her sözüm her yaptığım iş iddaalı olmuştur. Hedefi hep en yüksekte tutarım. Öyle öğrendim, öyle gördüm. Nasıl mı başladı çok kısa  anlatayım..
Çocukluğum çok az da olsa yaramazlık yaparak geçti :) Valideyi evde bıktırdığım doğrudur. Aynı zamanda karşı komşumuz olan kuzenim Murat (Öztamur) ağabeyim idmana giderken annem "Murat al bunu da götür" dediğinde daha 8 yaşında ufak bir çocuktum. Maalesef yıkılan stadımızın içindeki salonda idman yaparken izleme şansını yakaladığım kuzenimin oynadığı takım Türkiye Şampiyonu oldu. Cumhurbaşkanlığı kupasını kazandı.
Muazzam başarı.
Altyapısından yetişen oyuncuları ile tüm ülkeye kafa tutan Karşıyaka gençliği.
Öyle özgüven, öyle başı dimdik kendine güvenen gençler.
Sonuç en iyisi, en yüksek hedef, başarı...
O gün bu gündür derim ki gerçek Karşıyakalı’nın hedefi hep en yükseğidir, başarıda sınırı yoktur, hep daha fazlasını ister...
İşte bu duygular ile 4 sezon önce Serkan Ergüven başkanlığında Karşıyaka Spot Kulübü Voleybol Şubesi yönetimine girdim. Her biri ateş ile; voleybol aşkı, Karşıyaka aşkı ile yanan gençlerdik. Başarıdaki örneğimiz o yıllar, Karşıyaka gençliği... İşin özü ALTYAPI idi..
Ancak işimiz çok zordu. Stadımız yıkılmış, salonsuz kalmıştık...
350 olan spor okulu ogrenci sayımız 63’e düşmüş, şimdiki A takımı olamayan muessese kulupleri durumu firsat bilmiş ve şubeyi maddi imkansizliklardan kapatma noktasina getirmişti.
Salon icin hangi kapıyı çalsak yüzümüze tokat gibi çarpıyorlardı. 
Hedef altyapıydı ancak semtin takımının kendine ait salonu yoktu.
Bu buyuk sıkıntı aşıldı. 
Semt takımına sahip çıktı. 
Dr.Tibet Kızılcan salonu yapıldı.
4.sezona giriliyor.
Bugün Karşıyaka ağırlıklı altyapısından yetişen takımıyla yine zirveye, en iddialı, hedefi en yüksek olarak sezona başlıyor.
Tamer hocamızın 4.sezonun sonunda Şampiyonluğa ulaşacağına olan inancım Tam.
2.Rasih Mardinçelebi Turnuvası ile başlamak hocamıza kendisini en yakından tanıyan eski yöneticimiz olarak uğur getirecektir...
Yolun sonunda Şampiyon Karşıyaka’mız olacaktır!.
Saygılarımla...


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler

Yazara Ait Makale Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?