ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li Mutlu’dan can dostu projeler

CHP’li Mutlu’dan can dostu projeler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li Mutlu’dan can dostu projeler

Saha temaslarını Kahramanlar Mahallesi’nde sürdüren CHP Konak Adayı Mutlu, ardından “İşimiz Gücümüz Can Dostlarımız” başlıklı söyleşiye katıldı. Kısırlaştırma seferberliği başlatacaklarını belirten Mutlu, can dostlar için mama üretimi ve mobil veterinerlik hizmetinin de öncelikler arasında yer aldığını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, yoğun bir tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmalarına Kahramanlar Mahallesi’nde devam etti. Muhtar Nalan Çamaltı’yı yerinde ziyaret eden CHP’li Mutlu, ardından Kahramanlar Pazar Yeri’ni gezdi. Mahalle sakinleriyle sohbet edip destek isteyen Mutlu, esnaftan da alışveriş yaptı. Başkan Adayı Mutlu, daha sonra CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “İşimiz Gücümüz Can Dostlarımız” konulu söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Kısırlaştırma seferberliği başlatacaklarını belirten Mutlu, can dostlar için mama üretimi ve mobil veterinerlik hizmetinin de öncelikler arasında yer aldığını vurguladı. “Tüm canlıların hakkını savunacağız” diyen Mutlu, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim halinde olacaklarının da altını çizdi. Mutlu, akşam saatlerinde ise “Yaşamı yeniden kurmak için yürüyoruz” diyerek 92. yaşını kutlayan Halkevleri’nin kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

KAHRAMANLAR PAZAR YERİ’Nİ GEZDİ
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını Kahramanlar bölgesinde sürdürdü. Mahalle Muhtarı Nalan Çamaltı’yı ziyaret eden Mutlu, ardından Kahramanlar Pazar Yeri’ni gezdi. CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Melda Erbaykent, Muhtar Nalan Çamaltı ve partili gençlerin de kendisine eşlik ettiği Mutlu, esnafa hayırlı işler diledi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlara hal hatır soran Mutlu, seçim sürecinde destek istedi. Esnaftan alışveriş de yapan Mutlu’ya, “Desteğimiz sizinle. Başkasına olamaz zaten. Şimdiden başarılar diliyoruz” sözleriyle destek verildi.

“KISIRLAŞTIRMA EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ”
Başkan Adayı Mutlu, daha sonra CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “İşimiz Gücümüz Can Dostlarımız” konulu söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte; Mutlu’nun yanı sıra CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli de konuşmacı olarak yer aldı. Söyleşiye hayvan hakları alanında çalışan dernek temsilcileri ve avukatlar yoğun katılım gösterdi. Etkinlikte katılımcıların sorularını yanıtlayan ve can dostlar için hayata geçirilecek çalışmalardan bahseden Mutlu, “Mama fiyatları çok arttığı için atık yiyeceklerden can dostlarımız için mama üretimi yapmalıyız. Yerel yönetimler sürdürülebilir bir üretim modeli bulamazsa satın alma yoluyla beslemeyi çok destekleyebilecek gibi durmuyor. Dolayısıyla sokak hayvanlarının beslemesi konusunda projemiz var. Veterinerlik hizmetlerine yönelik yaşanan sorunları biliyorum. Konak’ta kısırlaştırma en büyük önceliğimiz olacak. Sadece sokak hayvanlarının değil; ekonomik durumu iyi olmayan, veterinerlik hizmetlerini çok pahalı bulduğu için kısırlaştırma yapamayan vatandaşlarımızın da hayvanlarını kısırlaştıracağız. Konak’ta büyük bir kısırlaştırma seferberliği yapmak zorundayız. Sokak hayvanları için mobil araçlarımızla veterinerlik hizmeti de vermek istiyoruz” dedi.

“CAN DOSTLARIMIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Tüm canlıların hakkını savunmaya devam edeceğini kaydeden Mutlu, “Sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olacağız ve kararları birlikte alacağız. Yerel yönetimlerin gücü sivil toplum kuruluşlarının bilgisinden beslenmekte yatıyor. Hayvan arama kurtarma ekibi çok önemli. Son depremde yaşadık, gördük. Her canlıyı enkaz altından çıkarmak zorundayız. Hiçbir canlı enkaz altında kalmamalı zaten. Çok kutsal bir iş yapıyorsunuz. Birlikte Konak Belediyesi’nde de hayvan arama kurtarma ekibi kurabilmek isteriz. Can dostların soğuktan ve yağmurdan korunacağı yerleri önceden düşüneceğiz. Sokak hayvanları için mama bırakılacak kapları belediye olarak biz tasarlayalım ve sabitleyelim. Bunların düzenli bakımının yapılması da çok önemli. Biz Kültürkpark’taki kuşlar, sincaplar için de eylem yaptık. Sokak hayvanları sadece kedi ya da köpekler değil. Tüm canlıların hakkını savunacağız. 1 Nisan’dan itibaren can dostlarımız için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HALKEVLERİ’NİN 92. YAŞINI KUTLADI
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, akşam saatlerinde ise “Yaşamı yeniden kurmak için yürüyoruz” diyerek 92. yaşını kutlayan Halkevleri’nin kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. İzmir Halkevi tarafından Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa; siyasi parti ve kurum temsilcilerini yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı. Etkinlikte uzun uzun sohbet ettiği Halkevi üyelerinin 92. yaşını kutlayan Mutlu, örgütlü mücadelenin önemine vurgu yaptı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyespor, Final'e kaybetti
Sonraki Haber Seferihisar'da Orhanlı Sosyal Tesisi hizmete açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?