ANA SAYFA > SPOR > Komşuoğlu: Pınar KSK hakemleri baskı altına almak istiyor

Komşuoğlu: Pınar KSK hakemleri baskı altına almak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Komşuoğlu: Pınar KSK hakemleri baskı altına almak istiyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın açıklamaları üzerine Yeşil Kırmızılıların hakemleri baskı altına almak istediğini söyledi.

Komşuoğlu'nun açıklamaları şöyle: “Dün oynadığımız Play-off yarı final serisi ilk maçı sonrasında Pınar Karşıyaka Başkanı Sayın Turgay Büyükkarcı’nın açıklamalarını şaşkınlık ve üzüntüyle takip ettik.

Biz sezon boyunca, ligimizin marka değerinin artması ve hak ettiği kaliteye ulaşması için hakem yönetimlerindeki performansın da yükselmesi gerektiğini savunduk. Bunu farklı ortamlarda dile getirdik, konunun takipçisi olduk. Hakem kararlarından canımızın yandığı birçok karşılaşma oldu. Hatta bunların başında da ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan Pınar Karşıyaka mücadelesi geliyordu. Mücadelenin sonucuna doğrudan etki eden hatalar, özellikle son bölümlerde sıklaştı ve baştan sona üstün götürdüğümüz o karşılaşmayı kaybettik.

O müsabakanın ardından, mücadelede görev yapan hakemlerimizin performansları hakem atamalarını yapan kişiler tarafından da benzer şekilde değerlendirilmiş olacak ki bu isimler, birkaç hafta boyunca Süper Lig seviyesinde görev yapmadılar. Biz Sayın Büyükkarcı’nın aynı hassasiyeti o gün de göstermesini ve haksızlığa karşı sesini yükseltmesini beklerdik.

Açıkçası kendisinin dünkü açıklamalarının, Play-off’un ilerleyen dönemindeki hakem kararlarını etkilemeye yönelik bir hamle olduğunu düşünüyoruz. Üstelik dünkü karşılaşmada iki ekibin de şikayetçi olabileceği birçok tartışmalı pozisyon olduğuna inanıyoruz. Bu durumu kendi çıkarlarına göre yorumlamanın ve böyle ağır ifadeler içeren bir açıklama yapmanın amacının, serinin ilerleyen maçları öncesinde hakemleri baskı altına almak olduğu kanaatindeyiz.

Yeri gelmişken başka bir konuya da değinmek istiyoruz. Federasyonumuz tarafından, pandemi sürecinde salonlarda yer alabilecek kişilere yönelik konulmuş kurallar var ve biz Fenerbahçe Beko olarak, belirlenen tüm kurallara uyuyoruz. Salonlarda yer alabilecek kişiler oldukça sınırlandırılmış ve takibi rahatlıkla yapılabilir durumda. Yalnızca akreditasyon kartı sahibi olanlar ile TBF tarafından belirlenmiş sayıda ve nitelikte kişiler salonlarda yer alabiliyor.

Biz, sezon boyunca kendi salonumuzda bu kurallara büyük özen gösterdik, belirlenen sayıların aşılmasına hiçbir durumda müsaade etmedik. Aynı özenin, Play-off’ta mücadele eden tüm takımlar tarafından da gösterileceğine inanıyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka seriyi eşitlemek istiyor
Sonraki Haber Kaptanın önceliği Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?