ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay'ın Karşıyaka iftarları Ramazan boyunca devam edecek

Kızılay'ın Karşıyaka iftarları Ramazan boyunca devam edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay'ın Karşıyaka iftarları Ramazan boyunca devam edecek

Son yıllarda Karşıyaka’da iyilik adına büyük çalışmalara imza atan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin bu Ramazan ayında da verdiği iftarlarla da sesini duyurmaya devam ediyor.

Kamil Karadeniz başkanlığındaki Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin tüm yönetim kurulu iftar yemeğinde cani gönülden hizmet ederken, Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesindeki bağışçıların yardımlarıyla bugüne kadar verilen ve Ramazan ayı boyunca verilecek iftar sofralarını kişi veya kuruluşlar finans ediyor. Karşıyaka Müftülüğü, Küçük Avcı Kahvenin sahibi Osman Avcı, Hava Jet Anadolu Lisesi ortaklarından, okulun CEO’su, işadamı Mehmet Çelebi’den sonra bu kez de  işadamı Selim Güzelcan bu iyilik hareketine destek verdi.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, desteklerden son derece mutlu olduğunu, kendisinin ve ekibinin yorulduğunu ancak yorgunluğun iyiliklerle giderildiğini ifade ederek, "Türk Kızılay Karşıyaka Şubesinin iftarlarına Karşıyaka Kaymakamlığı ile Karşıyaka Belediyesi de destek oluyor. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Fotoğraf: Kızılay
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanatsız Melekler sahnede büyük alkış aldı
Sonraki Haber TGS İzmir Yönetimi güven tazeledi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?