ANA SAYFA > SPOR > 10 Yaşındaki Pelin 12 Yaşta Şampiyon...

10 Yaşındaki Pelin 12 Yaşta Şampiyon...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
10 Yaşındaki Pelin 12 Yaşta Şampiyon...

Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Şubesi'nin her geçen gün yıldızı parlayan ve zirveye doğru giden 10 yaşındaki tenisçisi Pelin Toker, bu kez de 12 yaş grubunda şampiyon oldu.

Balçova Crea Clup'te yapılan yaş grupları şampiyonasına 10 yaşında olmasına karşın 12 yaş grubunda katılan ve tüm rakiplerini set vermeden yenerek finale kadar yükselen Pelin Toker, finalde de rakibini ezerek yendi ve şampiyon olarak kürsüye çıktı.
Pelin'den "milli formaya çok yakın. Uluslararası başarılar imza atacak yetenek" olarak bahseden Tenis Milli Takım ve Karşıyaka Tenis Şubesi Baş antrenörü Yıldıray  Çam, "Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Şubesi şampiyonları yetiştirmeye devam ediyor. Armanın ve semtimizin başarısı için iyi bir yönetimle harika işler yapmaya devam ediyoruz ve daha da iyisini yapacağız. Pelin için söylenecek tek söz var o da harika bir gelişim göstermesi. Şampiyonluğu 2 yaş büyük ablalarını eze eze yenerek aldı ve kürsüye yakıştı. Tebrik ederim" dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlara Çiğli Belediyesi desteği
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği, çocuklara keman çalmayı öğretecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?