ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > ''Çöp konteynerimizin eski yerine konulmasını istiyoruz''

''Çöp konteynerimizin eski yerine konulmasını istiyoruz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Çöp konteynerimizin eski yerine konulmasını istiyoruz''

Bizler Karşıyaka Bostanlı 1735 sokak 189 numaralı Şahin Apartmanı sakinleriyiz.

Mahallemizde bulunan ve yıllardır kaldırım kıyısında özel olarak yapılan yerinde duran çöp konteyneri geçtiğimiz günlerde kaldırım uygulaması nedeniyle yerinden alındı ve ortada kaldı. Bu çöp konteyneri sokağa ve kaldırıma otopark yapanlar tarafından apartmanımızın girişine kadar getirildi. Bizler gerekli girişimlerde bulunduk. Bunun uygun bir yere alınmasını istedik. Ancak sorun çözülmedi. Çöplerden akan pis sular ve çöp toplayıcılarının sık sık karıştırmaları sebebiyle yere dökülen çöpler apartmanımızın girişinde kötü bir manzara yarattı. Akan pis sulardan çocuklarımız, yaşlılarımız kayarak düşme tehlikesi geçirdi. Çocuklarımız, mahalle halkı sağlık tehdidi altında. Karşıyaka Belediye Başkanlığına mahalleden 40 imzalı dilekçeyi 20 Ocak günü 75 kayıt numarası ile teslim ettik.
Biz çöp konteynerimizin eski yerine veya halk sağlığını tehdit etmeyecek bir uygun yere konulmasını istiyoruz ve sizlerden de destek bekliyoruz.

1735 sokaktan 40 imza 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversite Ortopedi 34 yıldır yaşam kalitesini artırıyor
Sonraki Haber Bu cadde Mustafa Kemal’e çok yakıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?