ANA SAYFA > SAĞLIK > Üniversite Ortopedi 34 yıldır yaşam kalitesini artırıyor

Üniversite Ortopedi 34 yıldır yaşam kalitesini artırıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üniversite Ortopedi 34 yıldır yaşam kalitesini artırıyor

Karşıyakalıların yaşam kalitesini yükselten ortopedik ürünleri üreten ve bulunduran ÜniversiteOrtopedi 34. Yılında.

Karşıyakalı Aşkın Baykal tarafından Karşıyaka’nın hareketli sokaklarından biri olan tiyatro sokağında 1982 yılında kurulan Üniversite Ortopedi, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor. Temel felsefelerinin müşteri memnuniyeti üzerine kurulduğunu, uygun fiyatlı kaliteli ürünler ile Karşıyakalılara hizmet verdiğini belirten Üniversite Ortopedi yöneticilerinden Tibet Baykal şunları söyledi. “Bizim şirketimiz bir aile şirketi. Çalışanlar protez-ortez teknisyeni, makine mühendisi ve işletme fakültesi mezunlarından oluşmakta. Şirketin ikinci nesil yöneticisiyim. Ortopedi alanında dünyadaki gelişmeleri, ürün yelpazelerini ve tekniklerini sürekli takip ediyoruz.”

Bilgisayarlı ayak analizi

Teknoloji yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Baykal sözlerini şöyle sürdürdü. “Her yıl düzenlenen başta Almanya, yurt dışında ve yurt içindeki fuar ve seminerlere katılıyoruz. Müşteri memnuniyeti ve sağlığı açısından bunlara katılmayı bir görev sayıyoruz. Ciddi yatırım gerektiren bilgisayarlı ayak analizi ölçümü yapan cihazları aldık. Ayak analizinde sıfır hata ile çalışan bu cihazlar ile müşterilerimizin yaşam kalitesinin artırılmasını amaçlıyoruz.  Teknoloji baş döndüren bir hızla yenileniyor. Bizde bu değişime ayak uyduruyoruz. Kurulduğumuz yılda bizden ortopedik ürün alan bebekler şu anda 34 yaşında. Teşekkürler Karşıyaka.”

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek kısırlığının tedavisinde nedenlerin saptanması önemli
Sonraki Haber ''Çöp konteynerimizin eski yerine konulmasını istiyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?