ANA SAYFA > GÜNDEM > Bu cadde Mustafa Kemal’e çok yakıştı

Bu cadde Mustafa Kemal’e çok yakıştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu cadde Mustafa Kemal’e çok yakıştı

Yeni yerleşim yerlerindeki ulaşım sorunlarını gidermek ve kent içi araç trafiğini rahatlatmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi’nde 7 metre genişliğinde, 250 metre uzunluğunda yeni bir cadde açtı.

Yaklaşık iki bin kişinin yaşadığı bölgede açılan bu yol, bölge sakinlerini ve sürücüleri rahatlattı.

Karşıyaka’nın farklı mahallelerindeki araç trafiğini bir nebze de olsa rahatlatmak için geçtiğimiz yıl 10’un üzerinde yol ve cadde açan Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının ortak ulaşım noktası olan 6755/6 sokakta 250 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde yeni bir yol açtı. 6756 sokak ile 6555 sokaklarını birleştiren ara yol, bölge sakinlerini ve araç sürücülerini büyük ölçüde rahatlattı. Yol çalışmaları kasamında, öncelikle kayalar kırıldı, yoldaki kot farkı azaltıldı, daha sonra zemin güçlendirmesi yapıldı. Bordür taşları döşenip yaya yolları ayrıldı. 35 kamyon asfalt dökülen yol, kullanıma açıldı.

Karşıyaka’nın her mahallesine ayrı önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Hem altyapı hem de üstyapı projelerimizi sürdürüyoruz. İlçemizin yeni gelişen bölgelerindeki sokak ve kaldırım çalışmalarımıza da hız verdik. Mustafa Kemal Mahallesi’nde, vatandaşlarımızın önerileri ile açtığımız cadde, siteler arasındaki ulaşımı rahatlatacak. Önümüzdeki süreçte, diğer mahallelerde de benzer çalışmalar yaparak kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Çöp konteynerimizin eski yerine konulmasını istiyoruz''
Sonraki Haber Tonia Tisdell resmen Karşıyaka'da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?