ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Çocuk Parkında baz istasyonunun işi ne?

Çocuk Parkında baz istasyonunun işi ne?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuk Parkında baz istasyonunun işi ne?

Sayın Karşıyaka Haber yetkilileri, Yolladığım e-maili ve fotoğrafı okuyucu mektubu olarak çocuklarımızın geleceği için yayınlamanızı rica ediyorum.

Karşıyaka, Alaybey sahilinde bulunan çocuk oyun alanın, hemen içine kamufule edilmiş bir şekilde konulan baz istasyonunu, anne ve babaları adeta isyan ettiriyor. Çeşitli yerlere müracaat ettik ama sonuç. çıkmadı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimini olumsuz yönde etkilecek olan baz istasyonlarının neden çocuk parkı içine koyulduğuna kimse anlam veremedi. Baz istasyonun farkında olmayan aileler ise çocukularının radyasyon eşliğinde oynamasını seyretti. Durumun farkında olan biz duyarlı ebebeyinler, Çocuk Parklarını yenileme projesi ile takdir ettiğimiz Karşıyaka Belediyesi'ni ve her zaman çocukları çopk sevdiğini ve kenti çocuklarla yöneteceğini ilan eden belediye başkanını bu vahim durumu acilen düzeltmesi için göreve davet ediyoruz.
Bu fotoğrafları facebooka da koyduk, size de yolluyoruz. Her tarafa gönderdik. Bilgilerinize. Yayınlarsanız teşekkür ederiz.
Alaybey Mahalle Sakinleri adına K.Z, M.Y, L.T, A,G ve 20 arkadaşı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Meclisi'nde tartışma konusu yine stat...
Sonraki Haber Huzurevinde huzur veren konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?