ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediye Meclisi'nde tartışma konusu yine stat...

Karşıyaka Belediye Meclisi'nde tartışma konusu yine stat...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediye Meclisi'nde tartışma konusu yine stat...

Tartışmalı geçen oturumda başkan Akpınar, "Yalıya stat yapmayacaklar. Orası balon " dedi...

Karşıyaka Belediye Meclisi’nde konuşan CHP'li üye Hamdullah Akgül, Yalı'daki stada giden Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ı kınadığını ifade etti. Akpınar'dan statla ilgili davayı geri çekmesini isteyen Yıldırım'ın dayatma yaptığını öne süren Akgül, "Getirsin halk oylamasına sunsun. Dayatmayla stat yapılmaz. Kenarlardaki kamulaştırmadan söz etti. Biz çok iyi biliyoruz. Orada fidanlık var" dedi.
Ak Partili meclis üyesi, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ise Akgül'e tepki göstererek, "12 yıldır hep projemiz var dendi ama stat yapılmadı. Her şey yapılmış geliyor ipe un seriyorsunuz. Ben de sizi kınıyorum. Bakanımız, vekilimiz İzmir için önemli projeler yaptı" dedi.
Daha sonra söz alan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, stat projesini “balon” olarak niteledi, “Hiçbir şekilde oraya stat olmayacağını kendileri de biliyor. Karşıyaka’ya, İzmir’e veda edenler burada şov yapmasın. 12 yıldır çivi çakılmadı, doğru. Çiviyi çakmayan merkezi hükümettir. Stat konusu belediyelerin birinci görevi değil. Devletin görevi, bakanlığın görevidir. Göstermelik bir proje var. O kütleyi oraya koyunca sığmıyor” diye konuştu. Oraya Spor merkezi yapılabileceğini belirten Akpınar, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Karşıyaka’ya yapılacak yat limanı konusunda görüşlerini almak için heyet gönderdiğine dikkat çekerek, “Demek ki olabiliyormuş. Aynı şeyi Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan bekliyorum. Stat konusunda düşüncemizi alırlarsa mutlu oluruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Erten'in kayınpederi vefat etti
Sonraki Haber Çocuk Parkında baz istasyonunun işi ne?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?