ANA SAYFA > MAGAZİN > Sahnede evlenme teklif etti...

Sahnede evlenme teklif etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahnede evlenme teklif etti...

SevMedya Yayın Grubu’nun geleneksel olarak her yıl vereceği “Topluma Merhaba Ödülleri” töreni İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi’nde gerçekleşirken sahnede ilginç bir olay yaşandı.

Özel ödüller bölümünde Hulusi Tunca Özel Ödülü’nü sunmak üzere Tunca’nın kızı SevMedya İstanbul Temsilcisi Ecem Naz Tunca sahneye geldi. Tunca ödülü Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’na vereceğini söyledi. Sanatçılar Kıbrıs turnesinde oldukları için ödülü kendilerine iletmek üzere işletmeci Emre Cebeci aldı. Cebeci ödülü alıp konuşmasını yaptıktan sonra cebinden bir yüzük çıkardı. Tuncanın önünde  diz çökerek “Benimle Evlenir misin?” diye evlilik teklifi yaptı. Tunca şaşkınlıktan bir süre yerinde dona kalırken izleyicilerin “cevabın ne?” seslenişlerine mikrofondan “evet” diye bağırarak müstakbel eşinin boynuna sarıldı. Sahneye farklı yerlerden çıkan genç çift elele birlikte sahneden indiler.
Gecede 7 farklı dalda “Topluma Merhaba Ödülleri”ni kazananlara ödülleri verilirken etkinlikte ülkemizin önde gelen sanatçılarından Perim Hamidoğlu ve Hülya Ardıç 4 el piyano resitali verdiler.
Haber ve Fotoğraf: Esat Erçetingöz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Kemeraltı'nda çalışmaları inceledi
Sonraki Haber Bayraklı Kızılay otizm gününde özel öğrencileri sevindirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?