ANA SAYFA > GÜNDEM > Muharip Gaziler Dr. Cemil Tugay'ı bağrına bastı...

Muharip Gaziler Dr. Cemil Tugay'ı bağrına bastı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muharip Gaziler Dr. Cemil Tugay'ı bağrına bastı...

Yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını sabahın erken saatlerinden itibaren başlayıp, gece yarılarına kadar sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay Karşıyaka Muharip Gazilerini ziyaret etti, gaziler ve eşleri CHP adayını bağrına bastı...

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Halil Taşçı, yönetim kurulu üyeleri, gaziler ve eşleriyle sohbet ederek onların anılarını dinleyen Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay projelerini anlattı. Sabırla dinleyen gazilere sonsuz teşekkür eden ve onlara şükranlarını sunan Dr. Cemil Tugay, “Karşıyaka için kahraman gazilerimize ihtiyacım var. Onların önerileri her zaman ilk planda olacak” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca’dan Pınar Karşıyaka’ya ret
Sonraki Haber Kadınlar, Karşıyaka Çarşı'da dans ederek yürüdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?