ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da 8 Mart buluşması

Karşıyaka’da 8 Mart buluşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 8 Mart buluşması

Karşıyaka Belediyesi, CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları ve sivil toplum örgütlerinin işbirliğinde düzenlenen “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri yoğun katılıma sahne oldu. Zübeyde Hanım’ın anıt mezarına çiçek bırakan yüzlerce katılımcı, sonrasında Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’na yürüdü. Renkli gösteriler ilgi topladı.

Karşıyaka’da düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri Zübeyde Hanım’ın anıt mezarında başladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Buket Fatoş Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da eşleri ile birlikte törene katıldı. CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarınca organize edilen etkinliklere bine yakın kişi katıldı.

Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’na çiçeklerin bırakılmasının ardından, Karşıyaka Belediye Bandosu eşliğinde Çarşı içinden Anayasa Meydanı’ndaki Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’na yüründü. Katılımcıların renkli kostümleri beğeni topladı. Anayasa Meydanı’nda düzenlenen törende zumba gösterileri de yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Buket Fatoş Erol yaptı. Tören sonrasında Karşıyaka Belediyesi’nin Anıt’ın altında oluşturduğu Kadına Saygı Müzesi gezildi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Ressam Çakıcı'dan 4.sergi
Sonraki Haber En Özel Hediye, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?