ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Markoviç’e…

Markoviç’e…

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
7936 kez okundu

Oynadığımız Maccabi maçında, Egemen niye oynamıyor sorusuna tam bir Yugoslav davranışı anlayışı içinde cevap verdin.
Egemen’i oyuna aldın ama aynı beşe bir gün evvel büyük bir mücadele eden Alp’e de yer verdin. İkisinin aynı takımda hiç beraber oynamadığını bilmene rağmen niye böyle bir davranışta bulunduğunu anlamadığım gibi bu soruyu sana soracak yönetim var mı oda ayrı bir soru?
Geçen sezon Egemen’e takan bir teknik adam vardı. Bu sezon sende o yanlışa katıldın. Bu oyuncu ne yaptı? Avrupa Gençler Şampiyonası’nda MVP oldu, ama siz iki teknik adam sayesinde oyuncuyu pasifsize ettiniz.
Sana bu soruyu yönetimde basketbolun tekniğinden anlayan kimse olmadığı için ben soruyorum.
Egemen’i bir daha oyuna almadın, yanlışın en büyüğünü yaptın.

Neden bu oyuncuyu pasifsize etmek istiyorsun bu ayrı bir soru işareti de sen hiç bir oyuncunun sözleşmesinde 150.000 indirime gittiğini gördün mü? Bu davranışın devam ederse sana 30.000 usd ceza vereceğim.

Belki Türkçe’yi konuşmuyorsun ama her halde birisi sana tercüme eder. Hiç kimse tercüme etmezse bir gün sana ben anlatırım.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?