ANA SAYFA > SPOR > 3X3 Türkiye Turu Bostanlı etabı sona erdi

3X3 Türkiye Turu Bostanlı etabı sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3X3 Türkiye Turu Bostanlı etabı sona erdi

3x3 Türkiye Turu Bostanlı etabı sona erdi ve 1-2 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Büyük Türkiye Finali’ne katılacak takımlar belli oldu

Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Genç Kızlar olmak üzere 3 kategoride toplam 81 takımın mücadele ettiği organizasyon sonunda şampiyonlar da belli oldu. Final maçlarının ardından ise dereceye giren takımlar düzenlenen ödül töreni ile madalyalarını aldılar.

Genç Erkeklerde Jigi Bigu Le birinci olurken, kızlarda ise Bosses birinci oldu. 43 takımın yarıştığı Büyük Erkeklerde ise Sakin Ol takımı finalde Team KD’yi 13-11’lik skorla yenerek şampiyon oldu ve 1-2 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Büyük Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tire’nin çeşmeleri İzmir Üniversitesi öğrencilerine emanet
Sonraki Haber Şampiyon Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?