ANA SAYFA > SPOR > Şampiyon Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda...

Şampiyon Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyon Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Basketbol Ligi'nde 28 yıl aradan sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka'yı makamında kabul etti.

İşadamı Erdal Acar'ın özel uçağı ile Ankara'ya giden heyette Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten,  Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Genel Menajer Selim Çınar, başantrenör  Ufuk Sarıca, kaptan İnanç Koç, takımın genç yeteneği Mertcan Solkol, yönetici Cüneyt Başak, eski yönetici Nazım Torbaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrun Sulayıcı, Ak Parti eski İl Başkan Yardımcısı İşadamı Ahmet Kurtuluş ve yer aldı.

Heyet ilk olarak AK Parti Genel Merkezi'nde İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'ı ziyaret etti. Ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçen heyette Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da yer aldı. Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul ettiği heyet ile yaklaşık basına kapalı olarak yaklaşık 30 dakika görüştü.

Ali Erten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a stat projesini anlatırken Euroleague’de maçların oynanacağı Karşıyaka Arena'nın yeterli olmadığını da belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ''Karşıyaka Spor Kulübü’ndeki başarıların çok güzel olduğunu belirtirken basketbolda yakalanan başarının futbol takımından da beklediğini söyledi.  ''Başarı tüm İzmir tarafından sahiplenilmelidir'' dedi.

Görüşmede hazır bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Karşıyaka'ya 10 bin kişilik yeni bir basketbol salonu inşa edilmesi talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 bin kişilik stat inşaatının da bir an önce bitirilmesini de istedi, ruhsat sıkıntısı konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı adres gösterdi.

Pınar Karşıyaka'ya gelecek sezon Avrupa'da ulaşım sponsorluğu gibi konularda katkı sağlanacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Euroleague sürecinde Halkapınar Spor Salonu'nun kulübe tahsisi talimatını da verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 3X3 Türkiye Turu Bostanlı etabı sona erdi
Sonraki Haber Karşıyaka, Elazığspor’dan Zeki Korkmaz’la anlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?