ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Saygı gösterelim!..

Saygı gösterelim!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saygı gösterelim!..

Karşıyaka Haber'in Karşıyakalılar'ın sesi olduğuna inanarak yazıyorum. Bostanlı'da, Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki balık lokantaları sizlerin de malumudur

Bu işletmeler özellikle akşam saatlerinden sonra kaldırımların neredeyse tamamını işgal etmektedir.İki kişi yan yana zar zor geçmektedir. Kural tanımayan, Bostanlı halkına karşı saygısızca davranan, medeniyetten nasibini almamış bu müstecirlere karşı belediye ne yapmaktadır? Sizler bu konuda haber yaptınız mı? Ben izleyememiş, okuyamamış olabilirim.

Maalesef bu işletmeler Bostanlı halkının huzurunu kaçırmıştır. Valeler, gürültü, kavga, pislik, baloncular, dilenciler, çalgıcılar rahatsız edicidir. Bunun arkasından uyuşturucu, fuhuş, mafya benzeri örgütlenmeler gelme ihtimali yüksektir. Hep böyle olmuştur. Belediyenin yetkilerini kullanmadığını görüyoruz. Para cezası, ardından kapatma cezası, en sonunda ruhsat iptali neden uygulanmıyor? Belediye Başkanı nasıl karşılıyor? Müstecirlerle Belediye Meclisi üyeleri, Belediye Başkan ve Başkan Yardımcıları, Zabıta Müdürleri arasındaki ilişkiler nelerdir? Bir gazeteci olarak bunları incelemenizi dilerim. Bostanlı halkı artık yavaş yavaş bu yoldan geçmeyip arka sokakları tercih etmekte, daha içerdeki sakin, huzurlu mekanlara gitmektedir.

Yine bu işletmeler geçecek tramvay güzergahını değiştirmeye çabalamaktadırlar. Tramvayı sahile aldırmaya çalışmaktadırlar. Bostanlılar arasında anket yapılırsa görülecektir ki; hiçbir mahalle sakini sahilden geçecek tramvayı istemez, ondan yeterince yararlanamaz.

15-20 tane işletmenin kar hırsına, cahillik ve saygısızlığına teslim olmayalım. Bostanlı'da oturanların düşüncelerine isteklerine saygı gösterelim.

Bu konuyu gündemde tutmanızı rica ediyorum. Saygılar iyi çalışmalar.

Turgay P.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Çıray: Milletimiz şehit, Müezzinoğlu ihale peşinde
Sonraki Haber Ustaoğlu: Anadolu Efes, taraftar baskısından çekinmiş olabilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?