ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Parkların hali içler acısı

Parkların hali içler acısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Parkların hali içler acısı

Karşıyaka Nergiz’de oturuyorum. Dört yaşında bir çocuğum var, çocuğumu her gün sokağımızın sonundaki parka oynatmaya götürüyorum.

6010/2 sokak’ta bulunan, Nejdet Issı parkının karşısındaki bu parkın durumu uzun süredir içler acısı. Parka kesinlikle hiçbir büyük bakım yapılmadığı gibi günlük bakımları da aksıyor. Her yer çöp dolu. Hem çocuk oyun alanının etrafında bulunan yeşil alan, hem de çocuk oyun alanı... Sigara paketleri, mendil çöpleri, izmaritler, çocukların yedikleri abur cubur paketleri ve en tehlikelisi metal ve cam atıklar... Parka atılan bir çöp, günlerce olduğu yerde kalıyor. Kimseye sesimizi duyuramıyoruz. Sizden ricam bunu yayınlayarak sorunlarımıza dikkat çekmenizdir. S.T / Nergiz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: İzmir'e göz diktiler
Sonraki Haber Sanata adanmış bir hayat: Zekeriya Hocalar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?