ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Denizimizi kirletmeyin!

Denizimizi kirletmeyin!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Denizimizi kirletmeyin!

Sabahları Karşıyaka Sahilinde spor yapmak için yürüyüşe çıkıyorum. Her sabah aynı manzarayı görmekten utandığımı söylemek istiyorum.

Bu sabah da deniz Bostanlı Vapur İskelesinden Karşıyaka'ya doğru yürüdüm. Aman ALLAHım, o da ne... Denizin içi pet şişeleri, meşrubat şişeleri, bira şişeleriyle dolu. Naylon torbalar da çok fazla miktarda. Tamamını çekemedim ama telefonumla çektiklerimi size göndriyorum. Haber yaparsanız sevinirim. Lütfen denizimizi kirletmeyin. Belediye körfezi temizlemek için bizim vergilerimizle toplanan milyonları harcıyor. Bazıları da o kadar çevre duyarsızı oluyor ve denize eline geçeni atıyor. Bu nasıl bir düşünce, nasıl bir mantık, nasıl bir vatandaşlık, nasıl vatan sevgisi. Nerede çevre duyarlılığı ve temizlik. İlgilileri de uyarıyorum. Geceleri lütfen görevli yollayın en azından caydırıcı olsun.

Denizimizi kirletmeyeceğiniz günler diliyorum.

Nizamettin K.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanı dışarı, eti içeri olmasın
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta Can Erdem zor, Tayfun hazır olacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?