ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta Can Erdem zor, Tayfun hazır olacak...

Kaf Kaf'ta Can Erdem zor, Tayfun hazır olacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta Can Erdem zor, Tayfun hazır olacak...

10 Eylül Pazar günü Silivrispor'u Atatürk Stadı'nda ağırlamaya hazırlanan Karşıyaka'da sakatlığı devam eden Can Erdem'in forma giymesi zora girerken, Tayfun'un takımdaki yerini alabileceği belirtildi.

Dizinde meydana gelen ödem nedeniyle Sakaryaspor'la deplasmanda oynanan açılış karşılaşmasında oynayamayan Can'ın sakatlığının henüz geçmediği bildirildi. Halen takıma katılamayan tecrübeli golcünün yerine yine Hakan'ın görev yapması bekleniyor.Pubis kaynaklı kasık ağrıları nedeniyle yaklaşık 3 haftadır takımla çalışamayan sol kanat Tayfun ise maça kadar hazır hale getirilecek. Can ve Tayfun'la birlikte hücumdaki 3 kilit isimden Ali Say'ın da cezalı olduğu yeşil kırmızılılar, 2 günlük bayram izninin ardından antrenmanlara yeniden başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Denizimizi kirletmeyin!
Sonraki Haber Karşıyaka'da primleri kim ödedi?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?