ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da primleri kim ödedi?

Karşıyaka'da primleri kim ödedi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da primleri kim ödedi?

Karşıyaka Spor Kulübü’nde Sakaryaspor maçının primlerinin bir bölümünü yönetimin ödediğinin iddiası “sponsor neden ödemedi?” tartışmasını gündeme getirdi.

Futbol Şubesine sponsor olan ve bu nedenle de Karşıyaka Futbol Şube Başkanlığına getirilen Şevket Pehlivan, kurban bayramı öncesi vaat edilen Sakaryaspor beraberliğine ilişkin 1500'er TL primi ve Mustafa Aşan'ın 85 bin TL tutarındaki peşinat taksiti yatırdığını açıklamıştı. Bu paranın bir kısmını sponsor Pehlivan, kalan bölümünün yöneticilerin 10'ar adet futbol ve voleybol kombine bileti almak suretiyle aralarında topladığı ve bu parayla da primlerin ödendiği iddia edildi.

Karşıyaka'da bazı yöneticilerin futbol şubesinin mali yükünü üstleneceği açıklanan ve futbol şubesine başkan olan Şevket Pehlivan’ın ödemeleri aksattığı da iddia edildi. Yöneticilerin Pehlivan'ın futbol şubesinde kendisini temsil etmesi için eski futbol hakemlerinden Mutlu Çelik'i görevlendirmesinden rahatsızlık duydukları üstelik sponsorluk şartlarının tam olarak açıklanmamasından da huzursuz oldukları belirtildi.
Bu yönetici grubunun, mali açıdan sıkıntılı bir dönemde takıma sponsorluk desteği veren Şevket Pehlivan'ı kulüpten soğutmak istemedikleri için sustukları ve sessiz kalmayı tercih ettikleri öne sürüldü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta Can Erdem zor, Tayfun hazır olacak...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Yaşar Holding'ten ek destek istiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?