ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'nden davet var...

Karşıyaka Sanat Derneği'nden davet var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'nden davet var...

Karşıyaka'da yılın konserini vermeye hazırlanan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği ekipleri müzikseverleri "Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor" konserine dav et ediyor...

Çalışmalarını Türk Sanat Müziği yönetmeni, TRT Sanatçısı, kanun üstadı, şef Erol Gönüldaş yönetiminde sürdüren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ve solistlerinin yanı sıra yepyeni bir konseple konsere hazır hale gelmeye çalışlan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği solist ve vokalistleri Karşıyaka'nın en genç müzik şefi Cihad İşci yönetiminde haftada 2 gece provalarda ter döküyor. 
Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, Karşıyakalılar için alışılmışın dışında bir konser hazırladıklarını ve son finalinde herkesin nefeslerini keseceklerini iddia ederek, "Bu projemiz Türk kızılay Karşıyaka Şubesi için. Şube Başkanı Kamil Karadeniz her konuda destek ve aynı zamanda güç veriyor. Konserimiz üç bölüm. İlk bölümümüzde Türk Halk Müziği solist ve vokalistleri, ikinci bölümde Türk Sanat Müziği solistleri ve muhteşem koromuz sahne alacak. Finalde de her iki grubun sürprizi var. Şeflerimiz Erol Gönüldaş ve Cihad İşci yönetiminde çalışmalar harika diyebilirim. Başkan vekilimiz Muhsin Gürmen, genel koordinatörümüz Mustafa Orta konserin dört dörtlük olması için yoğun çaba harcıyor. 10 Haziran'da Suat Taşer Tiyatrosu'ndaki konserde müzik ziyaretine herkes hazır olsun. Önce gelen yer kapar" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemal Lale Samsun'a vardı...
Sonraki Haber Ossi, şampiyonaya Antalya'da hazırlanıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?