ANA SAYFA > SPOR > Kemal Lale Samsun'a vardı...

Kemal Lale Samsun'a vardı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Lale Samsun'a vardı...

Bisikletiyle "19 Mayıs 2019 Milli Mücadelenin 100. Yılında, İzmir’den ANA’dan Samsun’a… Samsun’dan ATA’ya Ankara’ya… ATA’dan Ankara’dan İzmir’e…" turuna çıkan Bostanlıspor Bisiklet Şube Sorumlusu, Gençlik Spor Karşıyaka eski ilçe Müdürü, spor uzmanı Kemal Lale Samsun'a vardı.

"Sevgi, saygı ve minnetle emanetlerine sahip çıkıyoruz ATAM… 100. Yıl Vefa Bisiklet sürüşü… Allah güç ve sağlık versin…” diyterek ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarıundan yola bisikletiyle yola çıkan Kemal Lale, turunun 8. gününde Samsun'a ulaştı.
Bisikletiyle çıktığı yolda uğradığı kentlerdeki bisikletciler tarafından karşılanan ve aynı şekilde uğurlanan Kemal Lale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Boılu, Gerede, Ilgaz, Merzifon güzergahından sonra Samsun'a ulaştı. 
Samsun'dan dönüşe geçerek Merzifon, Sungurlu üzerinden Ankara'ya gelecek olan Kemal Lale Anıt Kabir'i ziyaret ettikten sonra Sivrihisar, Afyon, Uşak, Salihli güzergahıyla 5 Haziran'da İzmir'e ulaşacak. 
Kemal Lale, zorlu parkurlar olduğunu ancak inançla pedal basarak hedefine ulaşacağını ifade ederek, "gidiş tamamlandı. Şimdi sıra dönüşte, Anıt Kabir'e ulaşmakta. Bana güç verenlere teşekkür ediyorum. Yollarda büyük ilgi görmek moralimi arttırıyor. Şehirlerde bisiklet sevdalıları destek oluyor. Birlikte pedal basıyoruz. Bana kulübüm Bostanlıspor başta olmak üzere destek veren herkese, özellikle de spor aşığı olan Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanlarından Cenk Karace'ye ve Tolkar'a çok teşekkür ederim" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri seçildi
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği'nden davet var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?