ANA SAYFA > SPOR > Ossi, şampiyonaya Antalya'da hazırlanıyor...

Ossi, şampiyonaya Antalya'da hazırlanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ossi, şampiyonaya Antalya'da hazırlanıyor...

Türkiye Bedensel Engelller Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye dans sporu bransında Milli Takımı temsil eden Karşıyakalı Osman Ertöz şampiyonaya Antalya’da Milli Takım kampında hazırlanıyor.

1 - 2 Haziran tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt şehrinde yapılacak olan “Manhatten Cup” yarısmasına Tek Erkekler Serbest Stil, Tek Erkekler Dans, Çiftler serbest stil ve çiftler dans branşlarında katılacak olan Osman Ertöz (Ossi) oldukça iddialı.
Antalya’da istedikleri ortamda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ossi, “arkadaşlarım ile birlikte Türkiye’ye yine madalyalar getireceğiz” dedi.
Bu yarışmada Türkiye adına  Abdülkadir Ünal, Osman Ertöz ve Memet Sefa Öztürk tek erkekler serbest stil, Osman Ertoz ve Abdülkadir Ünal tek erkekler dans sporu kategorisinde de yarışacaklar.
Çiftler serbest stil kategorisinde de Şima Elif Umdu-Abdül Kadir Ünal ile Osman Ertöz-Yeşim Eryiğit, Çiftler dans sporu Latin kategorisinde  Şima Elif Umdu-Abdülkadir Ünal ile Osman Ertöz-Yeşim Eryiğit yarışacaklar.
Kafileye başkanlık yapacak olan aynı zamanda sporcuların antrenörü Gazi Umdu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği'nden davet var...
Sonraki Haber Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi Pul Sergisi'ne büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?