ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi Pul Sergisi'ne büyük ilgi

Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi Pul Sergisi'ne büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi Pul Sergisi'ne büyük ilgi

PTT'nin, Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi'nde açtığı ''Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi Pul Sergisi'' büyük ilgi görüyor..

30 Mayıs tarihine kadar açık kalacak olan "Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi Pul Sergisi"nde özel tarih damgası kullandırılmakta birlikte, özel tarih damgalı zarflar 3,00 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinde ve fılateli cep uygulamasında satışı da devam ediyor.
Sergiyi gezen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, çocukların sergiyi mutlaka görmesi gerektiğini ifade ederken, Karşıyaka PTT Sahil Şube Müdürü Nihat Candoğan Karşıyakalıları, özellikle de çocuklarımızın bu sergideki pulları görerek incelemnelerini istedi. Candoğan, "belediye başkanımız Dr. Cemil Tugay'a da bizleri böylesine anlamlı günde yanlız bırakmadığı için de teşekkür ediyoruz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ossi, şampiyonaya Antalya'da hazırlanıyor...
Sonraki Haber Seferihisar gururlandırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?