ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek: Transferi sonra düşüneceğiz

Yusuf Şimşek: Transferi sonra düşüneceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek: Transferi sonra düşüneceğiz

Ptt 1'inci Lig'de üst üste iki galibiyetin ardından Denizlispor'la berabere kalan Karşıyaka, hafta içinde Ofoedu'nun ayrılması ve para tartışmalarıyla gerilen ortamda Giresunspor deplasmanına motive olmaya çalışıyor.

Öğrencilerini sadece maça konsantre olmaları konusunda uyaran teknik direktör Yusuf Şimşek, "Teknik direktörlüğe Erkan Sözeri'nin gelmesiyle toparlanan rakibimiz 2'si kupa olmak üzere son 7 maçını kaybetmedi. Kazanmak için için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız" dedi.Devre arasında kadroyu büyük ölçüde korumak istediklerini söyleyen Şimşek, "Benim için transferden önce mevcut futbolcularımın alacaklarının ödenmesi geliyor. Bu konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Transferi sonra düşüneceğiz" ifadelerini kullandı. Karşıyaka'da son haftalardaki formsuzluğu yüzünden formasını Can Erdem'e kaptıran Kaptan Kahe takım arkadaşlarına Alsancak'taki bir balıkçıda moral yemeği verdi. teknik direktör Şimşek, kalede bu hafta Behram-Loriya değişikliğini düşünüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da grup ikinciliği zora girdi
Sonraki Haber Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele'ye devam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?