ANA SAYFA > GÜNDEM > Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele'ye devam...

Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele'ye devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele'ye devam...

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Karşıyaka’da geniş bir katılımla kutlandı.

Karşıyaka İnsan Hakları Kurulu tarafından Karşıyaka Nikâh Sarayı’nda düzenlenen kutlama programında Karşıyaka’da bulunan resmi kurum yöneticileri ve çalışanların yanı sıra STK’ lar da katıldı.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in açılış konuşmasını yaptığı törende, Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde görev yapan Uzm.Dr. Ebru Aldemir “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele” konulu panel ilgi ile izlendi.


10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle Karşıyaka İnsan Hakları Kurulu’nca Karşıyaka Nikâh Sarayı’nda düzenlenen törene belediye başkan yardımcıları, Kent Konseyi’ne bağlı kadın meclisi başkanı ve çalışma gurupları sözcüleri ile mahalle merkezinde görevli sorumlular, kamu kurum ve kuruluşunda görevli başkan, başkan yardımcıları, müdür, müdür yardımcıları, şube müdürleri, siyasi parti başkanları ve gençlik kolları başkanları, aile hekimi temsilcileri, milli eğitim müdürlüğüne bağlı okul müdür, müdür yardımcıları, okul aile birliği üyeleri,  müftülüğe bağlı olarak görev yapan din görevlileri, mahalle muhtarları ve azaları ile sivil toplum kuruluşlarının katıldı.


 İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın genelgeleri gereği Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde görev yapan Uzm.Dr. Ebru Aldemir’in “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele” üzerinde verdiği panel katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.
Yazı ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek: Transferi sonra düşüneceğiz
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı davası ortada kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?