ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da grup ikinciliği zora girdi

Pınar Karşıyaka'da grup ikinciliği zora girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da grup ikinciliği zora girdi

Eurocup F Grubu'nda bir üst turu erken garantileyen ve tüm planlarını gruptan ikinci takım olarak çıkmak üzerine kuran Pınar Karşıyaka'nın dün Polonya deplasmanında Stelmet Zielona Gora'ya 71-69 mağlup olması, hesapları alt üst etti.

Bu sonuçla büyük avantaj yitiren yeşil kırmızılı ekibin ikinci olabilmesi için haftaya sahasında namağlup lider Lokomotif Kuban'ı yenmesi gerekiyor.Bu sonuçla 6 galibiyette kalan Pınar Karşıyaka, Kuban'a mağlup olduğu taktirde grup ikinciliği için 5 galibiyetle üçüncü sırada yer alan Paok'un deplasmanda Buducnost Voli'ye yenilmesini bekleyecek. Paok kaybederse, Kuban karşısında alınacak her türlü sonuç Pınar Karşıyaka'yı ikinci sırada 2'nci tura taşıyacak. İkili averajda Yunan temsilcisinin Karşıyaka'ya karşı 1 sayılık avantajı bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KESK, Çarşı'da Bütçe Kanun Tasarısını protesto etti
Sonraki Haber Yusuf Şimşek: Transferi sonra düşüneceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?