ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek: 3 değil 15 puan

Yusuf Şimşek: 3 değil 15 puan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek: 3 değil 15 puan

Karşıyaka, "Kurtuluş Savaşı" başlatığı ikinci yarıdaki ilk galibiyetini Samsunspor deplasmanında alarak ateşi yaktı.

Ligde Samsunspor randevusuna kadar oynadığı son 8 maçta 1 puan toplayabilen, bu sezon deplasmanda hiç galip gelemeyen Karşıyaka, 2-1'lik skorla alt sıralardaki rakipleri 1461 Trabzon, Yeni Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor ve Denizlispor'un puan alamadığı haftayı büyük karla kapattı. 5 maç sonra son sıradan kurtulan yeşil kırmızılı ekip, kurtuluş hattıyla arasındaki farkı 4 puana indirdi.

Yeşil kırmızılılarda teknik direktör Yusuf Şimşek, rakiplerin de kaybetmesiyle Samsunspor önünde 3 değil 15 puan değerinde bir galibiyet aldıklarını söylernken şöyle dedi:"Adana Demirspor maçına genç takviyeli kadroyla çıkıp puanı son bölümde kaçırdık. Şanlıurfaspor deplasmanında 85'inci dakikadaki haksız penaltıyla yenildik. Dün de hakem ilk yarıda oyuncumuzun yüzüne çarpan topa penaltı çaldı ama son dakikaya kadar maçı bırakmayıp kazandık. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı."

Artık son sırada olmanın psikolojik baskısından da kurtulduklarını dile getiren Yusuf Şimşek, şöyle devam etti:"Bu saatten sonra hiçbirimiz parayı pulu düşünmüyoruz. Taraftarımız ve camiamızla birlikte omuz omuza bu savaşı sürdüreceğiz. Rakiplerimiz bu hafta da zorlu maçlara çıkacak. Boluspor'u da yenersek büyük yol kat ederiz. Samsun'a kadar gelen taraftarımız bize müthiş itici güç oldu. Boluspor'u da yine Buca Arena'yı dolduracak taraftarımızla yenmek istiyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kentkart'tan açıklama: Sorunlarda ''Kentkart'' markasının ilgisi yoktur
Sonraki Haber AK Parti Karşıyaka'da istifa depremi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?