ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti Karşıyaka'da istifa depremi

AK Parti Karşıyaka'da istifa depremi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Karşıyaka'da istifa depremi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Halil Elmas, Menemen 2. Noter'i aracılığıyla partiye istifasını bildirerek görevinden ayrıldı.

Konuyla ilgili İlçe Başkanlığı'ndan henüz bir açıklama yapılmazken, istifa eden Elmas şu açıklamayı yaptı: "Mazeretim nedeniyle katılamadığım 5 Ocak 2016 tarihli yürütme kurulu toplantısında İlçe Başkanımız tarafından görevden alındığım diğer yönetici arkadaşlara sözlü olarak beyan edilmiş ancak bu zamana kadar herhangi bir resmi işlem yapılmamıştır. 
Bu nedenle Kasım 2014 tarihinden bu yana yürütmekte olduğum Ak Parti Karşıyaka Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerimden, parti üyeliği hakkım saklı kalmak üzere istifa ediyorum"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek: 3 değil 15 puan
Sonraki Haber Ahmet Ümit Karşıyakalı okurlarıyla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?