ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ahmet Ümit Karşıyakalı okurlarıyla buluştu

Ahmet Ümit Karşıyakalı okurlarıyla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Ümit Karşıyakalı okurlarıyla buluştu

Türkiye’de “Polisiye” denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olan, Türk Edebiyatı’nın güçlü kalemi Ahmet Ümit, Karşıyaka Serpil kitap evinde okurlarıyla buluştu.

Saat 15.00’te başlayacak imza töreni için, Ahmet Ümit’in sevenleri saatler öncesinden kitabevinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karşıyakalı okurları için son kitabı “Elveda güzel vatanım” ve eski kitaplarını da imzalayan Ahmet Ümit, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Bir okuruyla sohbet ettiği sırada son kitabının 4 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Ümit, “Bir kitap yazabilmek için yüzlerce kitap okuyoruz, kitabın geçtiği yerleri gezerek incelemeler yapıyoruz. Kitap yazmak kolay değil” dedi.

Ahmet Ümit’in imza gününün en ilgi çekici anlarından biri de, kitaplarında sürekli hikayelerini anlattığını polislerin Ümit’le buluşması oldu. Ahmet Ümit’in hayranı olan polis memurları, kitaplarını imzalattıktan sonra ünlü yazarla fotoğraf da çektirdiler.

Ünlü yazarlar Karşıyakalılarla buluşmaya devam edecek

İmza gününün düzenlendiği Serpil Kitabevi’nin sahibi Ozan Sorgucu, “Bugün burada ülkemizin en değerli yazarlarından birisi olan Ahmet Ümit’i ağırlıyoruz. Daha önce de Ayşe Kulin’i ağırlamıştık. Önümüzdeki günlerde başta Elif Şafak olmak üzere edebiyat dünyasının en önemli isimlerini Karşıyakalı okurlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek, tüm Karşıyakalılara müjde verdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti Karşıyaka'da istifa depremi
Sonraki Haber Gelin Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?