ANA SAYFA > MEDYA > Gelin Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Gelin Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelin Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Düğününüzde en şık gelin olabilmeyi istiyorsanız gelin bakımı konularına gereken hassasiyeti göstermelisiniz.

Gelin cilt bakımını düğün organizasyonunuzun en az 1 ay öncesinden yapmaya başlamanız her zaman daha yararlı olacaktır. Peki gelin bakımı nasıl yapılmalı?

İlk olarak gelinliğiniz ile uygun bir makyaj stili uygulamak istiyorsanız günlük cilt temizliğinizin yapılmış olması gereklidir. Cildinizin yeni kozmetik ürünlere reaksiyon göstermesi ihtimaline karşı düğün gününden 1 ay önce cilt bakım ürünlerinizi seçmiş olmalısınız.

Gelinler için bakım yöntemleri arasında cilt maskeleri de büyük bir önem taşımaktadır. Yine aynı şekilde düğününüzden en az 1 ay önce haftalık olarak cilt maskeleri kullanırsanız cildinizin daha canlı gözükmesini sağlayabilir ve yenilenmesine de yol açabilirsiniz.

Nasıl Bronzluk Elde Edilir?

Yüzünüzde yer alan ufak tüyler makyajınızın daha kalıcı olmasını sağlayabilir. Gelin bakımı yaptırırken yüzünüze ağda yaptırmak yerine, yüzünüzdeki fazla tüyleri ip yardımı ile aldırırsanız makyajınızın daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Cildinizin daha bronz gözükmesini istiyorsanız vücudunuza fondöten veya pudra sürmek yerine daha doğal bronzluk elde edebileceğiniz spreyleri ve simli vücut kremlerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle fondöten ve pudraların gelinlik üzerinde bırakabileceği lekelerden kurtulmuş olursunuz.

Düğün organizasyonunuz için hazırlıklarınızı hala sürdürüyorsanız ve en önemli konulardan birisi olan bakımınızı ihmal etmek istemiyorsanız, düğününüzden önce mutlaka http://dugunmevsimi.com/gelin-saci-ve-makyaji adresini ziyaret ederek cilt bakımı ve gelin saçları hakkında bilgi almalısınız.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ahmet Ümit Karşıyakalı okurlarıyla buluştu
Sonraki Haber İKÇÜ'de bebekler anne karnında ameliyat ediliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?