ANA SAYFA > İZMİR > Kentkart'tan açıklama: Sorunlarda ''Kentkart'' markasının ilgisi yoktur

Kentkart'tan açıklama: Sorunlarda ''Kentkart'' markasının ilgisi yoktur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kentkart'tan açıklama: Sorunlarda ''Kentkart'' markasının ilgisi yoktur

Kentkart A.Ş. bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

İzmir'de Elektronik Ücret Toplama Sistemi'nde yaşanan sorunlar sebebiyle 05.02.2016 tarihi itibariyle, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ve basına yansıyan haberlerde "kentkart sistemi çöktü", "kentkart bakiyeleri sıfırlanıyor", "kentkart makineleri bozulmuş" vb. şekilde "kentkart" adının kullanıldığı ifadeler yer almaktadır. Şirketimizin isminin geçiyor olması sebebiyle açıklama yapmak ihtiyacı doğmuştur.

Şirketimiz 16 yıl boyunca İzmir'deki Elektronik Ücret Toplama Sistemi'ni sorunsuz olarak işletmiş ve 31.05.2015 tarihi itibariyle işletim hizmetimiz sona ermiştir. ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2014/169463 ve 2015/111402 İKN'lu ihaleler sonrasında imzalanan sözleşmeler gereği 01.06.2015 tarihinden itibaren başka bir işletmeci firma olan Kartek Kart ve Bilişim Teknolojileri Ticaret A.Ş. tarafından hizmet verilmeye başlanmıştır. ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından en son gerçekleştirilen 07.12.2015 tarihli 2015/150348 İKN'lu ihale sonrasında imzalanan sözleşme ile de söz konusu hizmet 07.09.2019 tarihine kadar Karbil Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ticaret A.Ş. tarafından devam ettirilecektir. 

Şirketimizin işletim hizmeti 31.05.2015 tarihinde sona ermiştir. Dolayısıyla 01.06.2015 tarihinden sonra oluşan sorunlar ile şirketimizin ve “kentkart” markasının bir ilgisi bulunmamaktadır. Çalışmayan İzmirimkart ve çalıştırılamayan Mahkemece yetersiz olduğu tescil edilmiş yeni işletmeciye ait sistemdir.

01.06.2015 sonrası uzun bir süre yaşanan ve son günlerde tekrar eden İzmir halkının ulaşım hakkını engelleyecek boyuta ulaşan ve ciddi miktarda kamu zararına sebep olan sıkıntılar ve sistemsel aksaklıklar ile ilgili basına ve sosyal medyaya yansıyan haber ve yorumlarda, şirket ismimiz ve markamız olan "kentkart" adının geçiyor olmasından üzüntü duyduğumuzu ve yaşanan sistemsel aksaklıklar ile oluşan veya oluşacak kamu zararından şirketimizin bir sorumluluğu bulunmadığını kamuoyuna bildiririz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dolandırıldığını öne süren esnaf cinnet getirdi, dükkanını yakmaya çalıştı
Sonraki Haber Yusuf Şimşek: 3 değil 15 puan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?