ANA SAYFA > GÜNDEM > Yılbaşı alışverişinin adresi Balıkçı Parkı

Yılbaşı alışverişinin adresi Balıkçı Parkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılbaşı alışverişinin adresi Balıkçı Parkı

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan; Bostanlı Esnaf ve İş Adamları Derneği (BESİAD) ve TONO Organizasyon ortaklığıyla düzenlenen yılbaşı öncesi alışveriş günleri etkinliği başladı.

Etkinliğin açılışında Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkan vekili Muzaffer Karayılanoğlu, Karşıyaka Emniyet Müdürü Serkan Yonar, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Murat İpek, BESİAD Başkanı Altuğ Algur ve yönetim kurulu, TONO Organizasyon sahibi Levent Özbek ve ekibi hazır bulundu.

Mikasa Moor Bostanlı sponsorluğunda Bostanlı Balıkçı Parkında üç gün boyunca 12.00’da başlayıp akşam 21.00’a kadar devam edecek olan etkinliğe Karşıyakalılar büyük ilgi gösterdi. Sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyen ziyaretçiler hediyelik eşyadan takıya, gıdadan eğlenceye kadar her şeyi bulabildikleri alanda keyifli vakit geçirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MÜSİAD'ta Çin konuşuldu
Sonraki Haber Kaynanalar’ın Tijen’i kanser hastalarına moral verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?