ANA SAYFA > SAĞLIK > Kaynanalar’ın Tijen’i kanser hastalarına moral verdi

Kaynanalar’ın Tijen’i kanser hastalarına moral verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaynanalar’ın Tijen’i kanser hastalarına moral verdi

Türkiye’nin ilk sitcom’larından biri olan Kaynanalar Dizisi’nin unutulmaz oyuncusu Sevda Aydan (85) onkoloji hastalarına moral verdi. ‘Tijen’ rolüyle tanınan sanatçı Aydan ve oğlu, onkoloji hastalarına yeni yılda sağlık diledi.

İzmir Kahramanlar’daki Özel Ege Onkoloji Radyoterapi Merkezi, hastaları ve çalışanları için Yeni Yıl Partisi düzenledi. Merkezde gerçekleşen etkinliğe meme kanserine yakalandıktan sonra merkezde tedavi görüp sağlığına kavuşan ünlü sanatçı Sevda Aydan (85) ve Oğlu Ege Aydan da katıldı. 1974 yılında TRT ekranlarında seyircinin karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Kaynanalar Dizisi’nde ‘Tijen’ rolünü üstlenen Sevda Aydan,  yılbaşı partisinde sempatik tavrı ve neşesiyle onkoloji hastalarına moral verdi. Hastalarla birarada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu anlatan Aydan, “Bu kötü hastalıktan bütün insanların kurtulmasını diliyorum” diye konuştu.  Düzenlenen kokteylin ardından merkez yetkilileri, doktorlar ve Sevda Aydan birlikte yeni yıl pastasını kesti. Merkezin Genel Müdürü Mustafa Gökçe,   “Tüm Ege Onkoloji camiasına, burada tedavi gören hastalarımız için Allah’tan şifa diliyoruz. Onların sağlığı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hastalarımız ve yakınlarına en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Merkezimizde tedavi olan Sevda Aydan da aramızda.  Ve Sağlığına kavuştu” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılbaşı alışverişinin adresi Balıkçı Parkı
Sonraki Haber Sloganları Avrupa bileti oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?