ANA SAYFA > EKONOMİ > Yaşar Holding'e 10 ödül birden

Yaşar Holding'e 10 ödül birden

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Holding'e 10 ödül birden

İzmir Ticaret Odası, safi ticari kazanç bildirimi ve döviz kazandırıcı hizmet kriterlerine göre yaptığı değerlendirmede Yaşar Topluluğu şirketlerini ödüllendirdi.

İzmir Ticaret Odası'nın 131. kuruluş yıldönümü kapsamında İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı ile düzenlediği 2014 Yılı Vergi Ödül Töreni, İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi.

Yaşar Topluluğu şirketlerinden Pınar Süt Mamülleri Sanayii A.Ş., Pınar Entegre  Et ve Un Mamulleri Sanayii A.Ş., Pınar Su A.Ş., Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş.ve Çamlı Yem ve  Besicilik A.Ş, safi ticari kazanç  bildirimine göre vergi ödemede ‘’Altın Madalya’’ aldı.

Pınar Süt Mamulleri Sanayi A.Ş., Pınar Su A.Ş.ve Viking Kağıt A.Ş, ise  döviz sağlama bildirimine göre ‘’Altın Madalya’’ kazandı.

Yine döviz sağlama kategorisinde Çamlı Yem Besicilik A.Ş. ‘’Gümüş Madalya’’, Pınar Entegre Et ve Un Mamulleri San.AŞ. ise ‘’Bronz Madalya’’ ile ödüllendirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Finalistler Derece Koleji’nde
Sonraki Haber Bakan Bozdağ İzmir'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?