ANA SAYFA > İZMİR > Finalistler Derece Koleji’nde

Finalistler Derece Koleji’nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Finalistler Derece Koleji’nde

Türkiye’nin yeni çocuk modellerinin seçileceği “Mıss & Mr Kids Model of Turkey 2016”da, Büyük Final öncesi finalistler Derece Koleji’ni ziyaret etti.

Geleceğin yıldızları olmaya aday 10 kız ve 10 erkek finalist, 12 Mart Cumartesi günü yapılacak Büyük Final öncesi Derece Koleji’ni ziyaret etti. Velileriyle birlikte okulu gezen minikler, Miss & Mr Kids Model of Turkey 2016’nın sponsorları arasında yer alan Derece Koleji’nde hem farklı bir gün yaşadı, hem de çok eğlendi.

Derece Koleji hakkında bilgi alan, sınıfları, laboratuvarları ve atölyeleri dolaşan, öğretmen ve öğrencilerle tanışan finalistler, okulun sürpriz hediyelerini ve ikramlarını da geri çevirmedi.

Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına; Rönesans Ajans ile Özge Özcan PR Ajans’ın organizasyonu ve Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen Miss & Mr Kids Model of Turkey 2016’nın Büyük Finali, 12 Mart Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi’nde yapılacak. Bu anlamlı organizasyonda, muhteşem ve heyecan dolu bir finalin ardından Türkiye’nin yeni prens ve prensesi seçilecek… 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZEKO 17. yılını kutladı
Sonraki Haber Yaşar Holding'e 10 ödül birden

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?