ANA SAYFA > İZMİR > Urla'nın üretken kadınları hedeflerine devam ediyor

Urla'nın üretken kadınları hedeflerine devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla'nın üretken kadınları hedeflerine devam ediyor

S.S. Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Genel Kurulu, kadın dayanışmasının gücü ve birlikte mücadelenin enerjisiyle üretme ve çalışma hedeflerine devam ediyor.

Urla Belediyesi’nin desteğiyle 2014 yılında kurulan ve kısa sürede 130 ortak sayısına ulaşan S.S.Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Olağan Genel Kurulu toplantısı Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Yapılan seçim ile yönetim kurulu ve denetim kurulunun asil ve yedek üyeleri belirlendi. Başkan Sibel Uyar'ın da bulunduğu yönetim kurulu oybirliğiyle seçildi.

2015-2016 yılının faaliyet raporunun paylaşılmasıyla başlanan Genel Kurul’da ilk yılda açılan dikiş, seramik, gıda üretim, mozaik atölyeleri ve çay ocağı gibi pek çok üretim faaliyetinin yanı sıra verilen eğitimlerden bahsedildi.

Yıl boyu gerçekleşen etkinlikler, satış ve tanıtım stantları hakkında bilgi verilirken, yapılan yatırımlar ve bütçe detayları sunuldu. Oybirliğiyle kabul edilen geçmiş yıl bütçesi ve faaliyet raporunun ardından 2016 yılında gerçekleşmesi hedeflenen tahmini bütçe ve yatırım planları paylaşılarak oybirliğiyle onay alındı.

Ortaklar Başkan Uyar’a kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürler ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜlü kurtarıcılar geliyor
Sonraki Haber Bostanlıspor'da yetenek avı başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?