ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'da yetenek avı başladı...

Bostanlıspor'da yetenek avı başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'da yetenek avı başladı...

Bostanlıspor, gizli kalmış yetenekli sporcuları bulmak ve onları Türk Sporuna kazandırmak için yetenek avı başlattı.

Oluşturduğu uzman kadro ile 4-7 yaş grubu sporcular başta olmak üzere bugüne kadar "hangi sporu yapmalıyım?" sorusuna cevap bulamayanları araştırıp gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Bostanlıspor 4 yaşından itibaren tüm çocukları spor yapmaya davet ediyor...
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, gizli kalmış, çeşitli nedenlerle spor yapamayan çocuklar için başlattıkları yetenek avında  tesislerine gelen çocukları uzmanlar eşliğinde yetenek testlerinden geçireceklerini ve bunları hangi sporu yapmaya elverişliyse o branşa yönlendireceklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:
"Velilerin kafasındaki tek düşünce benim çocuğum hangi spora yetenekli veya hangi sporu yapmalıdır. Bugüne kadar çeşitli spor branşlarına gidip de yarıda bırakan, benim çocuğum yeteneksiz düşüncesinde olanlara büyük fırsat tanıyoruz. Tüm çocukları yetenekleri için spor testlerinden geçireceğiz ve onların hangi branşta daha başarılı olacaklarını tesbit etmeye, onların sporu sevmelerine yardımcı olacağız. Kurduğumuz ekip mahalle aralarında, semt sahalarında, parklarda dolaşarak çocukların yeteneklerini sınayacak ve onların gizli kalmış spor kabiliyetlerini ortaya çıkarmaya ve kendilerini Türk Sporuna kazandırmaya çalışacak. Bu konuda Ege Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültelerinden destek almaya devam edeceğiz."

Bostanlıspor'un Yetenek Avı çalışmalarına Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü de destek veriyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Urla'nın üretken kadınları hedeflerine devam ediyor
Sonraki Haber Sakin şehirde mis kokulu festival

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?