ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''Oyunumuzda olgunlaştırmamız gereken kısımlar var''

Ufuk Sarıca:''Oyunumuzda olgunlaştırmamız gereken kısımlar var''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''Oyunumuzda olgunlaştırmamız gereken kısımlar var''

Spor Toto Basketbol Ligi'nde konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 105-80 yenen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, haftayı güzel bir galibiyetle bitirdiklerini söyledi.

Cebeci Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sarıca, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında hem farklı hem de herkesin skora katkıda bulunduğu bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Haftayı güzel bir galibiyetle bitirdik" dedi.

 

Sarıca, zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını kaydederek, "Panathinaikos maçı bizim için çok zor bir maçtı. Onun üstüne tekrar deplasmanda böyle net bir şekilde kazanabilmek beni mutlu ediyor. İlk yarıda özellikle boyalı alanı korumakta bir sıkıntımız oldu. Bunu da devre arasında konuştuk ve ikinci yarıda daha iyi yaptık. Yine de geliştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

 

Yeni bir takım olduklarını anlatan Sarıca, "Oyunumuzda olgunlaştırmamız gereken kısımlar var. Bir taraftan kazanıp, bir taraftan da bunları yapmak en büyük artımız. Sezon başında böyle oluşumlarda maç kaybedebilirsiniz. Biz bunu çok yaşamıyoruz. Bu önemli. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ufuk Sarıca, mücadelenin üçüncü periyodunda sakatlık geçiren Kenneth Gabriel'in sağlık durumuyla ilgili soruya da,

 

"Ağrısı olduğunu söyledi, ancak büyük bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Son durumu yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacak" cevabını verdi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemal Özdeş''Yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu''
Sonraki Haber CHP'li Sertel: İzmir'e göz diktiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?