ANA SAYFA > SPOR > Kemal Özdeş''Yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu''

Kemal Özdeş''Yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Özdeş''Yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu''

PTT 1. Lig'de Vartaş Elazığspor'u 2-0 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, "Umarım bu galibiyet serinin başlangıcı olur" dedi.

Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında kazanacak oyun sergilemelerine rağmen bunu başaramadıklarını kaydeden Özdeş, şöyle konuştu:

"Bugün daha farklı bir durum vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kaliteli bir takıma sahibiz, oyuncularıma da söylediğim gibi önce yerden kalkıp küçük bir adım atmamız gerekiyordu, hepsine gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Rakibimiz İzmir'e lider gelmişti, onlara karşı pozisyon vermemek mutlu edici. Top rakipteyken oyunumuzu geliştirerek devam etmemiz lazım. Umarım bu galibiyet serinin başlangıcı olur. Aldığımız sonuçlarla taraftarımızı üzmüştük, bu galibiyeti taraftarımıza ve camiaya armağan ediyoruz. Bu akşam bu maçın sevincini yaşayıp, yarından itibaren cuma günkü Adanaspor maçına hazırlanacağız. Oyun standardımızı geliştirerek devam etmemiz lazım."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf rüzgarı arkasına aldı
Sonraki Haber Ufuk Sarıca:''Oyunumuzda olgunlaştırmamız gereken kısımlar var''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?