ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Her inişin bir çıkışı vardır

Tolungüç: Her inişin bir çıkışı vardır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Her inişin bir çıkışı vardır

PTT 1.Lig'de Alima Yeni Malatyaspor ile berabere kalarak lige veda eden Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç "Her inişin bir çıkışı vardır.Yanlışlardan doğrular çıkararak gelecek sene tekrardan bir yapılanmayla Karşıyaka'nın layık olduğu yere gelmesini dileyeceğiz" dedi.

Tolungüç, bütün maçlarını rakiplerle eşit şartlarda oynamadıklarını diye getirerek, şunları söyledi:

"Maalesef hakemlerden hep adalet, eşit şartlarda mücadele istedik verilen verilmeyen penaltılar var. Bugün kazanmaz için çok riskler aldık. Umudumuzun son maçlara kadar devam etmesi için bütün riskleri aldık ama olmadı. İkinci yarıda peş peşe savunma hatalarından oyunda dengemiz bozuldu. Kalan maçlarımızı camiamızın ve formamıza yakışan şekilde bitirip önümüzdeki seneye bakmak istiyoruz. Her inişin bir çıkışı vardır. Yanlışlardan doğrular çıkararak gelecek sene tekrardan bir yapılanmayla Karşıyaka'nın layık olduğu yere gelmesini dileyeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 20 sene sonra düşme acısı...
Sonraki Haber Büyükoral'dan "genel kurul" açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?