ANA SAYFA > SPOR > 20 sene sonra düşme acısı...

20 sene sonra düşme acısı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
20 sene sonra düşme acısı...

Tarihinde en son 1995-1996 sezonunda, o zamanki adı 1. Lig olan Süper Lig’den düşerek küme düşme acısını yaşayan, 15 yıl önce kurulan PTT 1. Lig'e de 2003'te yükselen ve o günden beri bu ligde mücadele eden Karşıyaka, 13 yıllık PTT 1.Lig macerasını hayalleri süslediği gibi üst lige çıkarak değil, alt lige düşerek noktaladı.

Tam 13 yıldır PTT 1.Lig’de mücadele eden ve bu sezon en uzun süredir aralıksız şekilde PTT 1.Lig’de mücadele eden takım olan Karşıyaka, tüm taraftarların hayalini süsleyen Süper Lig hedefi için sezona çok iddialı başlamıştı. Ali Erten yönetiminde, İstanbullu işadamı Erdal Acar’ın da büyük mali destekleriyle sezon başında çok iddialı bir kadro kuran ve şampiyon olarak Süper Lig biletini almayı hayal eden Karşıyaka’da işler bir türlü istenildiği gibi gitmedi. Sezonun ilk yarısında 3 farklı teknik direktörle çalışan Karşıyaka’da, durum her geçen gün kötüleşince yönetim ‘Olağanüstü Genel Kurul’ kararı aldı ve Aralık’ta tekrar seçime gidildi. Bu kongrede göreve gelen Fatih Diniz başkanlığındaki yönetim de onlarca oyuncu transfer ederek yepyeni bir takım kurup, 2 de teknik direktör değiştirmesine rağmen bir türlü kötü gidişin önüne geçemedi.

Tarihinin en büyük bütçesi ve en iddialı kadrolarından biriyle sezona rüya gibi başlayan Karşıyaka, sezonun bitimine 2 hafta kala ligde kalma şansını kaybederek 2. Lig’in yolunu tuttu ve taraftarlarına 20 yıl sonra küme düşme kabusunu yaşattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hazin son!... Karşıyaka 2. Lig'e düştü...
Sonraki Haber Tolungüç: Her inişin bir çıkışı vardır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?