ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral'dan "genel kurul" açıklaması

Büyükoral'dan "genel kurul" açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral'dan

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, genel kurul sürecine giren kulüpte, başkanlığa aday olmak isteyen isimler başta olmak üzere camiaya seslendi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Büyükoral'ın mesajı şöyle;
"Kulübümüz olağanüstü seçimli genel kurulu 7-9 Mayıs 2016 tarihlerinde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacaktır. Divan Başkanlık Kurulu olarak kulüp başkanlığına aday olmak isteyen üyelerimiz ile yönetim kurulu aday listelerini tüzüğümüz gereği genel kuruldan önce Divan Başkanlık Kurulu'na iletilmesi gerekmektedir. Divan Başkanlık Kurulumuz, mevcut yönetim kurulundan, kulübümüzün halihazır durumundaki bilanço-gelir/gider tablosu borçlar listesi konusunda bilgi istemiştir. Bu bilgiler, Divan Başkanlık Kurulumuza en geç 06.05.2016 tarihinde saat 17.00'a kadar iletilecektir. Bu bilgiler ışığında aday olmak isteyen üyelerimizin, kulübümüz ve geleceği ile ilgili fikir teatisinde bulunmak ve bilgilendirmek için Divan Başkanlık Kurulumuza iletilmek üzere, kulübümüze müraacatları rica olunur.
Üyelerimiz ve adaylarımızın bilgisine sunulur. "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Her inişin bir çıkışı vardır
Sonraki Haber Sinematek’te “İtalyan rüzgarı” esecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?