ANA SAYFA > EKONOMİ > Tolga Gencer: Yerli turiste yönelik İzmir destinasyonu hazırlıyoruz

Tolga Gencer: Yerli turiste yönelik İzmir destinasyonu hazırlıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolga Gencer: Yerli turiste yönelik İzmir destinasyonu hazırlıyoruz

Türkiye Turizm Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Başkanlığı İzmir turizmini kalkındırmak amacıyla harekete geçti. Temmuz ayında yeni yönetimiyle Ege Bölge Başkanlığı görevine gelen Tolga Gencer, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile birlikte gerçekleştirdiği proje kapsamında 7-10 Şubat günleri arasında Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde faliyet gösteren 300 turizm acentasını İzmir’de ağırlayacak.

Komple bir İzmir destinasyonun olmadığına dikkat çeken Gencer, “Kapadokya, GAP, İstanbul, Antalya-Fethiye, Karadeniz destinasyon turları var ancak İzmir turu diye bir şey yok. Önce iç turizmde harekete geçip yerli turiste yönelik bir İzmir destinasyonu hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İzmir’e gelecek 300 turizm acentesine öncelikle İzmir destinasyonlarının tanıtılacacağını belirten Gencer, “Birgi-Ödemiş-Gölcük destinasyonumuz var. Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş turimcileri ağırlayacak. Şirince-Meryemana ve Efes turumuzda ise Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu misafir edecek. Çeşme- Alaçatı ve Urla turumuzda ise ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir acentelere ev sahipliği yapacak” dedi.

İzmir-Kemeraltı-Kordon ve Karşıyaka vapur turuyla kent merkezini de tanıtacaklarını kaydeden Tolga Gencer, “İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla da İzmir Hilton’da yüzlerce turizmciye gala gecesi düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Kente, ilk kez kendisine ait bir destinasyon kazandıracaklarını vurgulayan Gencer, “Yerli turist gelecek ki, yabancı turist de gelsin. Bu yapacağımız proje, yerelden kalkınma modelidir” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornovalı çocukların Mars'a yolculuk serüveni
Sonraki Haber Karşıyaka’da yaya öncelikli trafik uygulaması ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?