ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’da yaya öncelikli trafik uygulaması ilgi gördü

Karşıyaka’da yaya öncelikli trafik uygulaması ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da yaya öncelikli trafik uygulaması ilgi gördü

Türkiye’de aynı anda 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' sloganıyla yaya öncelikli trafik bilincinin yaygınlaştırılması için ilk uygulama yapıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır  "Ülke sathında, tüm illerde aynı anda 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' sloganıyla yaya öncelikli trafik bilincinin yaygınlaştırılması için başlatılan kampanyaya bizde katılıyoruz." dedi.
Yaya öncelikli trafik bilincinin yaygınlaştırılması için Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü önündeki trafik ışığı olmayan yolda Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, kurum ve okul müdürleri ile öğrenciler bir araya geldi.
Kaymakam Çalışır, Emniyet Müdürü Coşkun ve diğer yöneticiler yolda geçen sürücülere 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' broşürlerini dağıtarak yeni trafik yasası hakkında sürücüleri bilgilendirdiler.
Kaymakam Çalışır  " Ülke genelinde tüm illerde aynı anda 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' sloganıyla yaya öncelikli trafik bilincinin yaygınlaştırılması için başlatılan kampanya katıldık. Çok da verimli odu." ifadelerini kullandı.
Trafiğin, ülkenin önemli sorunlarından biri olduğunu, çok sayıda vatandaşın kazalarda hayatını kaybettiğini belirten Çalışır, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını aktardı.
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz / http://www.karşiyakahaber.com

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolga Gencer: Yerli turiste yönelik İzmir destinasyonu hazırlıyoruz
Sonraki Haber Argun Akmoral anıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?