ANA SAYFA > İZMİR > Tanrıkulu: Yatırımlar, Aliağa’dan İzmir’e örnek olacak

Tanrıkulu: Yatırımlar, Aliağa’dan İzmir’e örnek olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanrıkulu: Yatırımlar, Aliağa’dan İzmir’e örnek olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Aliağa’yı ziyaret eden İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Bugün Aliağa’da dört koldan başlatılan projelerimiz 7 Haziran’dan sonra partimizin iktidarıyla birlikte tüm İzmir’e yayılacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği İzmir mitinginden sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli ile birlikte Ahmet Kenan Tanrıkulu MHP’li Aliağa Belediyesi’ne giderek başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti, yapımı süren projeleri yerinde inceledi.

Aliağa’nın 15 yılı boşa geçti

Yerel seçimlerin ardından geçen bir yıllık süre içerisinde Aliağa’da başlatılan 6 projenin aynı anda yürüdüğüne dikkat çeken Ahmet Kenan Tanrıkulu, burada yakılan hizmet ateşinin genel seçimlerden sonra İzmir’in tüm ilçelerine yayılacağını söyledi. Aliağa’nın bir önceki belediye başkanlarından dolayı 15 yılını boşa geçirdiğini ve yürütülen çalışmalara bakıldığında ara sokaklara kilit taşı döşemekten öteye gidilemediğini ifade eden Tanrıkulu, “Milletvekili olmam nedeniyle İzmir’in her köşesine yaptığımız ziyaretlerde maalesef Aliağa ilçemizin çok geride kaldığını görebiliyoruz. Özellikle ağır sanayiye yenik düşen halkımız yapımı süren ve 250 dönümlük alanda yer alacak Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi’nin bitirilmesiyle birlikte yeşile ve sosyal yaşam alanına kavuşacaklar” dedi.

35 projeye ne oldu?

Başta Aliağa olmak üzere İzmir’de gerçekleştirilen yatırımların takipçisi olduklarını belirten Tanrıkulu, “Geçtiğimiz genel seçimler öncesinde AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Hükümet adına açıkladığı 35 projenin akıbetini soruyoruz, yanıt alamıyoruz. 8 Haziran sabahı kazanacağımız MHP iktidarı ile birlikte İzmirimizi sözde değil gerçek projelerimizle tanıştıracağız” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlardan dayanışma mesajı
Sonraki Haber Foçalı yelkenciler sezon açılışında bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?