ANA SAYFA > İZMİR > Kadınlardan dayanışma mesajı

Kadınlardan dayanışma mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadınlardan dayanışma mesajı

İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk kadın Başkanı Misket Dikmen’i ziyaret ederek, dayanışma mesajı verdi.

26 Kadın Derneği’ni bünyesinde barındırdıklarını belirten İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB) Başkanı Sema Övgün, Türkiye’nin önemli kuruluşlarından birinin bir Cumhuriyet kadını tarafından temsil edilmesinden mutlu olduklarını söyledi.

Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sema Övgün, “İzmir Kadın Kuruluşları Birliği, kadın derneklerinin ortak çalışma yapmasını sağlamak, kadının toplumsal konumunu ilgilendiren önemli konularda tek ses olarak birleşmesi ihtiyacından doğmuştur. Ana amacımız, kadınlar arasındaki işbirliğini artırarak, istihdam, hukuk, siyaset ve eğitim alanlarında kadına eşit statü sağlanması için çalışmalar yapmak. Bu anlamda İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile de ortak çalışmalar yapmak arzusundayız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen de, kadının adının her alanda her platformda daha çok yer alması için işbirliğine hazır oldukları mesajını verdi.

İKKB Başkanı Sema Övgün’ün öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, İKKB yönetim kurulu üyeleri Gülşen Örenel, Perihan Yılmaz ve Hoşgül Gürler de hazır bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf yine farklı yenildi...
Sonraki Haber Tanrıkulu: Yatırımlar, Aliağa’dan İzmir’e örnek olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?